KM tudástár

Újdonságok a KM tudástárban!

Kedves Csoportvezetők! Folyamatosan fejlesztjük a KM tudástár tartalmait, most két új projektet is prezentálunk. Elkészült a KM térkép és a KM kajatár, ami már elérhető a KM tudástár felületén. 

Jó barangolást, jó tervezést!

KM térkép

Hosszas munka után szeretettel prezentáljuk a KM térképet. Találtok rajta bevált KM-es szálláshelyeket, fontos látnivalókat a városokban, a természetben, túraútvonalakat és igazi KM-es törzshelyeket, kávézókat. Az adatbázis folyamatosan bővül, hamarosan már ti is hozzájárulhattok majd a fejlesztéshez. Ezenkívül készítettünk egy kisokost, amiben minden fontos infót összegyűjtöttünk a túratervezéssel kapcsolatban. Jó kutatást!

KM térkép
KM kajatár

KM Kajatár

Nagy örömmel mutatjuk be a KM kajatárat, ahol egyrészt fontos tippeket olvashattok a főzés tudományához, szeretnénk egy kezdő szakácsot is nagy biztonsággal eligazítani. Továbbá találtok jópár receptet is különféle kategóriákba, amit egytől egyig KM-es kezek írtak a saját tapasztalataikat felhasználva. A receptkönyv remélhetőleg folyamatosan bővülhet újabb és újabb receptekkel. 

Jó étvágyat!

KM foglalkozásvázlatok