Támogatás

Önkéntestábor sátoraljaújhelyen

Idén másodjára, 2024 nyarán kerül megrendezésre a Kalazancius Mozgalom Önkéntes tábora Sátoraljaújhelyen. A tábor célja a társadalmi felelősségvállalásra való hívás, kalazanciusi módon, találkozni a rászoruló gyermekekkel. A tábor célcsoportja a mélyszegénységben élő vidéki gyermekek és családjaik, és a szolgálat által a tábor résztvevői, akik többségében nagyvárosi értelmiségi fiatalok. A tábor célját ezen világok találkozásával szeretnénk elérni. Ez a találkozás közel áll a rend alapítójának szellemiségéhez, amely a gyermekek, különösen a szegény gyermekek helyzetén keresztül valósul meg. Igazságosabb és humánusabb társadalmat szeretnénk, ennek érdekében közösséget vállalunk a gyerekekkel, ahol megtanulunk kapcsolódni, és tevékenyen cselekedni a szolgálatban. 

Ezzel a táborral szeretnénk előrevetíteni annak a jövőképét, hogy az iskoláink, a sátoraljaújhelyi piarista tanoda és más szociális programok között hálózat jöjjön létre, valamint állandó piarista programokkal buzdítani az önkénteskedést és társadalmi felelősségvállalás iránt folyamatos és egyre mélyülő elköteleződést. 

A programokat megfelelő előzetes képzéssel bíró csoportvezetők és önkéntes koordinátorok kísérik. Segíteni megyünk…

A sátoraljaújhelyi piarista közösséggel együttműködve 30 önkéntes segítségével egy héten keresztül dolgozunk együtt szegényekkel és szegényekért. 
A te segítséged kérjük


Tegyük szebbé együtt a telepiek napjait, tegyük az életüket színesebbé, méltóbbá!

Minden adományt örömmel fogadunk, mivel ez lehetővé teszi számunkra, hogy a szükséges anyagokat és eszközöket beszerezzük a tanodai foglalkozásokhoz.

Név: KM Egyesület
Számlaszám: 16200223-10041606 (MagNet Bank Zrt.)
Közlemény: Adomány

A közlemény rovatban kérjük, jelölje meg azt az emailcímet, amelyen felvehetjük Önnel a kapcsolatot.

SWIFT-kód: HBWEHUHB
HU58 1620 0223 1004 1606 0000 0000

Támogasd a piarista közösség építését

Mintegy 600 fő alkotja azt a szűk KM-es piarista közösséget, akik hétről hétre találkoznak, félévente kirándulni mennek, nyáron pedig táboroznak. Az önkéntes csoportvezetők képzése, a képesség- és készségfejlesztő, hitre és közösségre nevelő foglalkozásaink költségeihez köszönjük nagylelkű hozzájárulásaitokat!

Név: KM Egyesület
Számlaszám: 16200223-10041606 (MagNet Bank Zrt.)
Közlemény: Adomány, peldaemail@levelezes.xy

A közlemény rovatban kérjük, jelölje meg azt az emailcímet, amelyen felvehetjük Önnel a kapcsolatot.

SWIFT-kód: HBWEHUHB
HU58 1620 0223 1004 1606 0000 0000